Flors de Vonetta (Bobsledding)

Informació personal de Vonetta Flowers:

Vonetta Flowers va néixer el 29 d'octubre de 1973 a Birmingham, Alabama. El 1992, Vonetta es va graduar de la PD Jackson Olin High School. Va ser la primera persona de la seva família a anar a la universitat. Es va graduar a la Universitat d'Alabama a Birmingham. Està casada amb Johnny Mack Flowers, qui també és el seu entrenador. El 19 de febrer de 2002, Flowers va guanyar la Medalla d'Or per Bobsled i, el 30 d'agost d'aquest mateix any, va lliurar als nens bessons, Jorden Maddox (nascut en la discapacitat auditiva) i Jaden Michael.

Flors de Vonetta millor conegudes per:

Vonetta Flowers va ser la primera atleta negra (masculina o femenina), de qualsevol país, que mai va guanyar una medalla d'or dels Jocs Olímpics d'Hivern. En els Jocs Olímpics de 2002 a Salt Lake City, Vonetta i Jill Bakken van conduir als EUA a una medalla d'or olímpica, que va acabar amb la seua medalla de 46 anys d'Estats Units en bobsled. El temps de l'equip de 2 dones bobsled va ser d'1 minut 48 segons.

Vonetta Flowers, medalles i premis:

Per obtenir una visió més detallada dels premis Vonetta Flowers , consulteu el lloc olímpic.

Començament de la carrera atlètica de Vonetta Flowers:

Vonetta Flowers va ser reclutada, a l'edat de nou anys, d'un grup de nens de l'escola Elemental de Jonesboro del Coach DeWitt Thomas, que buscava els corredors més ràpids. Durant els deu anys següents, Vonetta va guanyar gairebé totes les curses que va ingressar. Durant l'escola secundària, va participar en pista i camp, voleibol i bàsquet.

Després de 5 cirurgies en vuit anys, Vonetta va tenir un rendiment decebedor en els Jocs Olímpics de 2000 i va decidir renunciar a la seva carrera esportiva.

Jocs Olímpics de Road to 2002 per Vonetta Flowers:

Dos dies després dels decebedors Jutjats Olímpics de 2000, el marit de Vonetta, Johnny, va veure un volant demanant als atletes de pista i camp a provar l'equip bobsled dels EUA. Vonetta no estava interessada, però va decidir acompanyar al seu marit athelic mentre va provar l'equip. Poc després de començar les proves, Johnny va treure el seu hamstring. Vonetta va decidir ajudar-lo a viure el seu somni completant la prova de sis ítems. Immediatament va fer l'equip.

Més sobre les flors de Vonetta:

Vonetta Flowers es va convertir ràpidament en la primera dona de frenada dels Estats Units. Al final de la temporada de rookie, Vonetta i el seu antic company d'equip, Bonny Warner, van ser classificats segon a Estats Units i tercer del món. Però va ser el seu nou company, Jill Bakken, que va entrar a la història amb Vonetta guanyant la medalla d'or en l'esdeveniment inaugural de la Copa del Món Olímpic femení. Ara Vonetta Flowers torna als Jocs Olímpics d'hivern 2006 a Torí, Itàlia.

Fets interessants sobre les flors de Vonetta:

Biografia personal de Vonetta Flowers:

Vonetta Flowers ha imprès la seva història personal sobre com va arribar als Jocs Olímpics en el seu primer llibre: Running On Ice: The Overcoming Faith of Vonetta Flowers

Què és Bobsledding?

Bobsledding va començar a finals de la dècada de 1880 a Albany, Nova York. Va aparèixer per primera vegada en els Jocs Olímpics de 1928. La federació Bobsled i Skeleton (USBSF) dels Estats Units és l'òrgan de govern per bobsled and skeleton (una primera versió del luge).

Hi ha dos tipus d'atletes: conductors i empujadores.

Vonetta Flowers és un empujador o brakeman i es troba a la part posterior del trineu de 450 lliures. Ella és la responsable de tirar del fre (una arpa de metall que s'enfonsa al gel) després que el trineu creui la línia de meta.

Més informació:

Alguns honors i fets sobre Vonetta Flowers:

Visiteu Vonetta Flowers per llegir més sobre aquesta increïble dona i atleta. Trobareu més informació sobre la seva profunda fe i la seva vida personal al seu lloc web.